dimecres, 4 d’octubre del 2017

TORNEM A ESTAR EN ACTIU!

Benvinguts/des de nou al nostre bloc!
Han passat gairebé 3 anys des de l'última publicació, i aquest estiu hem estat treballant per poder reactivar-lo i tenir-ho llest per aquest curs 2017/2018. Venim carregats d'energia, canvis i novetats, però cada cosa al seu temps... Ja les anirem anunciant.
De moment per començar el nou curs, us comuniquem que anirem deixant a poc a poc, de passar circulars en paper. Diem adéu a un mitjà de comunicació obsolet i donem la benvinguda a la nostra nova era digital. Prou de malgastar cèntims i de perdre papers al fons de la motxilla entre els llibres i la carpeta. A partir d'ara, utilitzarem el nou bloc no només per penjar les nostres notícies, sinó també les inscripcions de totes les nostres activitats (les fotografies en canvi continuaran a la web de l'escola com fins ara, per garantir la seva protecció).
D'aquesta manera, considerem que arribarem més de pressa i amb més eficiència a tots vosaltres, mentre col·laborem amb el medi ambient. Només el que haureu de fer, és subscriure-us  al bloc (o Twitter o Facebook) per poder rebre les alertes de les nostres entrades.
 I mentrestant us aneu familiaritzant amb aquesta nova manera de relacionar-nos, ens doneu temps per acabar d'actualitzar la nova APP mòbil (shhh que encara és un secret...).
Així doncs, comencem!