dimecres, 4 d’octubre del 2017

BENVINGUTS A P-3

Nous alumnes han començat el seu camí amb nosaltres, sembla mentida el ràpid que se’ls passa el temps als pares, quan ahir encara els portaven al cotxet, ara els deixen a la porta de la seva nova classe.
Alguns ja estan acostumats a anar a l’escola bressol, però d’altres es troben de nous a un món diferent ple de cares desconegudes. Alguns ploren,  d’altres es queden quiets al seu lloc amb cara de no saber que fer, i d’altres en canvi, exploren l’aula  com si fos la seva pròpia casa.
- Ai és tan petit… -Se li escapa  a alguna mare.
Però no patiu, que amb la mestra que tant en sap, tots s’avenen i contents acabaran. A partir d’ara cada dia,  compartiran un sol camí, el d’aprendre. Coses que fins ara no en sabien, començaran a ser rutina. Les lletres, els números, els colors i els sons, entre jocs hi ha lliçons.
I a  nosaltres que tant ens agraden les noves petites incorporacions, els vam voler també conèixer, i  seguint una llarga tradició, els vam convidar a venir amb nosaltres a la MARXETA DE BENVINGUDA A P-3.
Una marxeta, apte per totes les edats, exclusiva per als infants més petits de l’escola, els nous alumnes de P-3. Vam pujar fins a l’ermita Verge del Puig i un cop allà, fent una mica de festa i gresca, els vam convidar a berenar. Les mestres que ens van acompanyar, els hi van pintar la cara als petits, mentre que la Sandra i en Jordi de l'AMPA, feien animalets, flors i espases de globus. Una tarda de la més divertida. Si voleu seguir aquesta petita festa, tenim penjades les fotos com sempre a la web de la nostra escola.
Donem les gràcies a totes aquelles famílies que ens vam voler acompanyar, a les mestres d'infantil que també es van animar i a la directora M. Àngels per promoure aquesta tradició entre les noves incorporacions.
GRÀCIES A TOTS PER PARTICIPAR!