dilluns, 30 d’octubre del 2017

3ª FESTA HALLOWEEN

El divendres 27 vam celebrar la 3a FESTA HALLOWEEN per als alumnes a partir de 6è. Vam obrir portes uns minuts passades les 20.30 h, amb un munt de nens i nenes que estaven esperant entusiasmats a la porta. Tots venien disfressats i totes feien molta por: bruixes i bruixots, zombis, metges bojos, nines terrorífiques... Totes molt ben elaborades, es notava l'ambient festiu i amb ganes de passar-s'ho bé.
Un cop tots dintre, es van obrir portes a la novetat d'aquest any, un passatge del terror que havia envaït el pati d'infantil. Molts valents van entrar i van sortir corrents del que es van trobar: només en entrar una taula amb un cos esquarterat, donant pas a una zona on un personatge molt especial els esperava. Entre les joguines d'infantil, bicicletes i rodes, en Chuky sortia i els espantava. Passat aquest petit ensurt, es trobaven al mig d'un bosc fosc, amb làpides, esquelets i branques plenes de teles d'aranyes.... El que menys es pensaven es que amagats es trobaven altres dos personatges de terror, en JASON de Viernes 13 i en LEATHERFACE de la Matanza de Texas! Quin espant s'emportaven i sortien corrents, quan sentien el soroll de la motoserra 😆 😂 Però s'ho devien passar d'allò més bé, quan tornaven a fer cua...
Per sopar pizzes i entrepans variats, refrescs de taronja, cola i llimona, i de postres, mmmm xuxes!
No va quedar res de res, com es nota que aquestes coses són les que els hi agraden més. Música, ball i llums de discoteca van omplir el pati de festa, i tots van participar al concurs de disfresses. I un cop tancat el passatge del terror, els nens i nenes van aprofitar per fer-se fotos amb aquests personatges que ens havien visitat. Va ser una festa com sempre molt animada i divertida. Esperem que el pròxim curs tinguem tant d'èxit com aquest!
Felicitats als guanyadors del concurs de disfresses:
1r. PREMI: Marçal Castañé Ayats (2n ESO A) - Sopar a La Llesca per 2 persones
2n. PREMI: Andreu Diaz Codina (6è EPO B) - Entrades al cinema per 2 persones
3r. PREMI: Carla Castañeda Zambrano (6è EPO A) - Bossa gegant de xuxes



Volem agrair a l'escola per deixar-nos els patis per poder fer un cop més aquesta festa. També volem agrair als pares col·laboradors que van venir a donar-nos un cop de mà al muntatge del passatge: de primària Eva, Susanna, Eva C., Ester i Belen, de 6è Glòria, Mònica i Lourdes, i d'ESO Marcos, Rodolfo i Lauren. No ho hauríem fet sense la vostra ajuda!!!
També agrair el treball que van fer des d'HORROR BOX, uns grans professionals que es van portar de meravella amb tots els nens i nenes. Tornarem pel pròxim curs!

                                          MOLTES GRÀCIES A TOTS PER PARTICIPAR!